Jak povolit nákupy v aplikacích v systému Android ?

Jak aktivovat integrované nákupy ?

Zde je návod, jak na to:

  • V zařízení iOS otevřete obrazovku Nastavení. Klepněte na možnost Obecné a potom na možnost Omezení.
  • Klepnutím na možnost povolíte omezení. Zadejte a znovu zadejte přístupový kód Omezení.
  • Ve výchozím nastavení jsou povoleny všechny aplikace a služby. Chcete-li zakázat vložené nákupy, stiskněte jeho tlačítko.

Jak povolit nákupy v aplikacích v zařízení Samsung Galaxy s8 ?

Samsung Galaxy S8 / S8+ – Povolení / zakázání aplikace

  • Na domovské obrazovce zobrazíte všechny aplikace dotykem a přejetím nahoru nebo dolů. Tyto pokyny platí pro standardní režim a výchozí rozložení domovské obrazovky.
  • Přejděte na: Nastavení > Aplikace .
  • Zkontrolujte, zda je vybrána možnost „Všechny aplikace“ (vlevo nahoře).
  • Vyhledejte a vyberte příslušnou aplikaci.
  • Stiskněte tlačítko Aktivovat.

    Jak povolit nákupy v aplikacích v systému iOS 12 ?

    Pokud používáte iOS 12, použijte Čas u obrazovky (přejděte do Nastavení > Čas u obrazovky > Omezení obsahu a soukromí). Klepněte na možnost Omezení obsahu a soukromí, abyste ji povolili, a poté na možnost Nákupy v iTunes a App Store > Integrované nákupy > Nepovolit).

    Jak povolit nákupy v aplikacích na YouTube ?

    Znovu povolit ověřování nákupu

    • Otevřete aplikaci YouTube nebo přejděte na stránku youtube.com.
    • Vyberte profilový obrázek > Nastavení .
    • V části „Nastavení účtu“ vyberte možnost Fakturace a platby. V mobilním zařízení: klepněte na možnost Vyžadovat ověření nákupu. Ve webovém prohlížeči: klikněte na možnost Povolit ověření nákupu.
    • Postupujte podle pokynů na obrazovce.

    Jak povolit nákupy v aplikacích 2018 ?

    Vyhněte se překvapivému účtu! Zde je návod, jak zakázat nákupy v aplikacích

  • Jak zakázat nákupy v aplikacích v zařízení iOS :
  • Krok 1: Při zobrazení domovské obrazovky vyhledejte položku Nastavení a klepněte na ni.
  • Krok 2: Klepněte na položku Obecné v hlavní nabídce Nastavení.
  • Krok 3: Přejděte dolů a stiskněte tlačítko Omezení.
  • Krok 4: Stiskněte tlačítko Povolit omezení.